Legjobb csizma

Fekete magas csizma DeeZee

Lépj stílusosan a télbe a DeeZee magas fekete csizmájával! Ezek a csizmák nemcsak divatosak, de maximális kényelmet is nyújtanak. A csizmák gyártása során használt szintetikus anyag biztosítja a tartósságot és az elegáns kivitelezést, ami modern, elegáns megjelenést kölcsönöz a csizmáknak. A textilbélés puha tapintást biztosít a lábadnak, így egész nap kényelmesen viselheted őket. A minőségi szintetikus talp kiváló tapadást és stabilitást biztosít, így megakadályozza a csúszást és az esést csúszós felületeken.

Ár idején felülvizsgálat: 16 523 Ft

Női csizma díszes fűzéssel

Nézzen szembe a téli időjárással stílusos és minőségi lábbeliben. Ha szereted a modern és időtlen darabokat, akkor ezt a csizmamodellt imádni fogod. A krémszínű női csizma modern, időtlen, kényelmes. A női magas csizma kiváló minőségű, tartós és kényelmes anyagból készült. Elegáns fűzős elülső részük van. A legkényelmesebb viselés és levétel érdekében végig cipzárral vannak ellátva a belső oldalon. A női csizmák szilárd, perforált talppal és alacsony, széles sarokkal rendelkeznek.

Ár idején felülvizsgálat: 16 523 Ft

Női magas csizma TOMMY HILFIGER

Női TOMMY HILFIGER magas szárú csizma, amely az elegáns, mégis kényelmes lábbelik világába vezet. Visszafogott, monokróm megjelenéssel büszkélkedhet, és egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz bármilyen öltözéknek, így minden divatrajongó számára kívánatos választás. A csizma széles sarokkal és platformmal rendelkezik, amely nemcsak a magasságodat, hanem a stílusjegyeidet is növeli. Kerek orrú cipője minden, csak nem hétköznapi, úgy tervezték, hogy bőséges helyet biztosítson a lábadnak anélkül, hogy az esztétikai vonzerejéből engedne.

Ár idején felülvizsgálat: 47 122 Ft

Világosbarna fényes térd fölött muskétás csizma Patrizia Pepe

Frissítsd fel a cipőszekrényedet Patrizia Pepe Musketeer világosbarna, fényes, térd fölé érő csizmájával. Ez a csizma nem csak egy cipő, hanem egy statement. A precizitással és a részletekre való odafigyeléssel készült csizmák klasszis és kifinomultságot sugároznak. Olaszországban készültek, a kiváló olasz kézművesség jegyeit viselik, ami kiemeli őket a téli szürke tömegből. A világosbarna szín időtlen vonzerőt kölcsönöz nekik, és biztosítja, hogy soha nem mennek ki a divatból.

Ár idején felülvizsgálat: 158 619 Ft

Rózsaszín női bokacsizma Diesel

A rózsaszín Diesel női bokacsizma a modern női téli csizma megtestesítője! Téli csizmák, amelyek több évtizeddel meghaladták az időt. Bemutatjuk a téli divat világát megváltoztató H-Padola High Sock W-t. Ezek a csizmák nem csak stílusosak, de hihetetlenül kényelmesek is, és érdekes vastag talppal tervezték őket, ami egyedi jelleget kölcsönöz az összképnek. A szín egy gyönyörű rózsaszín, egy olyan árnyalat, amely egyszerre sikít a szórakozásról és a kifinomultságról.

Ár idején felülvizsgálat: 61 843 Ft

Sötétzöld bokacsizma Tamaris

A Tamaris sötétzöld bokacsizma több mint egy egyszerű lábbeli, ez egy időtlen divatos kiegészítő. Ez a csizma az elegancia megtestesítője, így minden modern nő cipőszekrényének alapdarabja. A könnyen ápolható bőr felsőrészből készült csizma tartósságot és kényelmet nyújt, így ideális a rohanó napokon, amikor állandóan talpon van. A blokk sarok nem csak esztétikus, de az egész napos viselethez szükséges tartást is biztosítja.

Ár idején felülvizsgálat: 46 295 Ft

Karino bőrcsizma magasabb sarokkal

A Karino női csizma minőségi bőrbelsővel rendelkezik, amelynek előnye, hogy rendkívül puha. Burkolja lábát természetes bőrbe, és élvezze a sétát kedvenc őszi-téli csizmájában! A kiváló minőségű anyagot, amelyből ezeknek az őszi-téli csizmáknak a talpa készült, a rossz időjárással szembeni ellenálló képesség jellemzi. Az elegáns bársonnyal bevont, természetes bőrből készült őszi-téli csizmák jó módja annak, hogy extravagánsan kitűnjön a klasszikus modellek tömegéből.

Ár idején felülvizsgálat: 45 303 Ft

Modern zoknis női platform csizma

Készüljön fel a legújabb divatjelenség – a modern női zoknis platform csizma! Ezek a cipők nem csupán egy divathóbort, hanem forradalom, az egyéniség és a stílus kiáltványa. Képzelje el, hogy belebújik egy puha, jól illeszkedő zoknis csizmába, amelynek anyaga kényelmesen nyúlik és alkalmazkodik az Ön egyedi vádlijához. Most pedig adjuk hozzá ehhez az elképzeléshez a platformtalp merész, merész magasságát.

Ár idején felülvizsgálat: 38 687 Ft

Fehér gumi női félcsizma Calvin Klein

A Calvin Klein női fehér gumi félcipőben besétálni egy szobába olyan, mintha az Oscar-gálára mennél, csak ebben az esetben valószínűleg nem a vörös szőnyegre, hanem egy pocsolyába lépsz. Ezek a pompás divatextravaganciák kinevetik a rossz időjárást. A logómintás nyomtatás olyan elegáns, hogy még egy krumpliszsák is haute couture-nek tűnhet.

Ár idején felülvizsgálat: 45 138 Ft

Fekete luxus bőr csizma SAM EDELMAN

A világ tele van kétféle emberrel – azokkal, akik szeretik a cipőket, és azokkal, akik még nem fedezték fel, hogy szeretik őket. Ha már a cipőimádók gyülekezetéhez tartozol, hadd mutassam be neked az új főpapodat – a SAM EDELMAN fekete luxus bőrcsizmáját. Ez nem csak egy cipő, ez egy életstílus. Kijelentés. Egy nyilatkozat arról, hogy olyan nő vagy, akinek van stílusa, tartalma és ami a legfontosabb, fantasztikus lábbeli választása. Ezek nem a hétköznapi, mindennapi cipők “nézd meg a kissé átlagon felüli cipőimet”.

Ár idején felülvizsgálat: 69 451 Ft

Barna Högl félvállas csizma

Hogyan lehetsz stílusos hideg, zord, szitálós időben is? Hogyan legyünk egyszerre bent és tartsuk melegen a lábunkat? Az időtlen divatot kedveled? Szeretne csak egy pár csizmát beszerezni, ami hosszú évekig szolgálja majd? Akkor itt megtalálod őket. A neves Högl márka Discovery női csizmái számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek miatt érdemes beszerezni őket.

Ár idején felülvizsgálat: 81 526 Ft

Női csizma díszes fűzéssel

Nézzen szembe a téli időjárással stílusos és minőségi lábbeliben. Ha szereted a modern és időtlen darabokat, akkor ezt a csizmamodellt imádni fogod. A krémszínű női csizma modern, időtlen, kényelmes. A női hosszú csizma kiváló minőségű, tartós és kényelmes anyagból készült. Elegáns fűzős elülső részük van.

Ár idején felülvizsgálat: 16 523 Ft

Bőrcsizma magassarkú

A Shelovet női magas sarkú csizma kiváló minőségű, kényelmes anyagból készült. Az ökobőrből készült, térd alá érő csizma praktikus cipzárral rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 14 473 Ft

Hosszú szárú fűzős csizma Shelovet

Hogyan lehetsz stílusos, és közben melegen tarthatod a lábad? Hogyan tegyük élvezetesebbé a téli szezont? Divatos csizmát szeretne anélkül, hogy le kellene mondania a kényelemről? Hangsúlyozza téli öltözékének báját ezzel a világos színű csizmamodellel. A Shelovet magas fűzős csizma bézs színben modern, időtlen, kényelmes. A világos színnek köszönhetően kiemeli az öltözékét. Már első pillantásra megragadják a tekintetet.

Ár idején felülvizsgálat: 22 743 Ft

Alacsony velúr csizma magas sarokkal

A sötétlila velúrbőr magas sarkú csizma növeli a magasságodat és a szexepilt. A modern, időtálló alacsony csizma 9 cm magas sarokkal rendelkezik. Praktikus cipzárral záródik.

Ár idején felülvizsgálat: 17 847 Ft

Bőr csizma Högl

A Högl minőségi kivitelű női bőrcsizma maximális kényelmet biztosít. Alacsony sarokkal rendelkeznek. A csipkés, díszes csattal ellátott alacsony csizma alkalmas az őszi/téli szezonra.

Ár idején felülvizsgálat: 99 223 Ft

Luxus sztreccs csizma fényes kivitelben

Az időtlen divatot kedveli? Csizmát keresel az átmeneti időszakra? Vonzó sarkú modellt szeretne, ugyanakkor nem akar lemondani a kényelemről? Akkor örömmel fogadja majd ezeket a csizmákat. Nagyon jót fognak tenni neked. A szürke és bézs színű bpc sztreccs csizma kiemeli a jellegzetes stílusodat. Gyakorlatilag mindenhez passzolnak. Ez egy nem fűtött modell, amely alkalmas az átmeneti időszakra. Használhatod tavasszal, ősszel és esetleg enyhe télen is. Az elegáns kivitelű csizma modern, időtálló.

Ár idején felülvizsgálat: 16 523 Ft

Hosszú bézs színű öko bőr cowboy csizma

Szeretné stílusos lábbelivel kellemesebbé tenni a téli szezont? Szereti az időtlen dolgokat? Közel áll a szívedhez a nyugati stílus? Magas sarkú csizmát szeretne anélkül, hogy lemondana a kényelmes járásról? Akkor ez a vonzó modell neked való. A női magas szárú cowgirl csizma bézs színben az Ideal-tól egyszerűen tökéletes ahhoz, hogy több évszakot is stílusosan és kényelmesen élvezhess.

Ár idején felülvizsgálat: 22 312 Ft

Jenny Fairy csizma modern bézs színben

Mikor máskor, mint télen van szükség élénk színekre és árnyalatokra. Lépj ki a borongós időjárásba stílusos lábbelikben. Ha szereted a magassarkút, de nem akarsz lemondani a kényelemről, akkor ezeket a csizmákat neked találták ki. Nem csak a magasságodat vagy a vonzerődet növelik. A Jenny Fairy csizma bézs színben kiemeli stílusos téli öltözékedet. Egy csipetnyi pezsgést adnak majd hozzá. Jellegzetes stílusodat erősíti majd.

Ár idején felülvizsgálat: 21 485 Ft

Hosszú szárú csizma alacsony sarokkal díszítve

A Kesi női csizma modern, időtlen és rendkívül kényelmes. Az elasztikus csizma kényelmes alacsony és széles sarokkal rendelkezik. A csizma perforált talppal rendelkezik, amely biztonságos és kényelmes járást biztosít. A térd alá érő, barna színű csizmának a sarkán jellegzetes díszítés található.

Ár idején felülvizsgálat: 14 654 Ft

Divatos téli bézs bőr csizma Tamaris

Egy divatos darab, amely sosem megy ki a divatból: ha stílusos megjelenésre vágyik, a Tamaris csizmával sosem hibázhat. A könnyen ápolható felsőrész anyaga bőr. Az alacsony és széles sarkú cipők ideális választás, ha nem akarsz lemondani a stílusról vagy a kényelemről. A széles sarok tökéletes stabilitást biztosít, így nem kell aggódnia, hogy megbotlik vagy begörcsöl a lába, mert a sarka túl alacsony.

Ár idején felülvizsgálat: 48 059 Ft

Bézs női chelsea csizma Högl

Hogyan birkózzon meg a kiszámíthatatlan időjárással? Hogyan készüljünk fel a zord, szitálós, téli napokra? Lépjen ki stílusosan. Tartsa a lábát kellemesen melegen és szárazon. Hála ezeknek a gyönyörű csizmáknak. Modernek, időtlenek és kényelmesek. A kialakításnak köszönhetően hosszú évekig szolgálja Önt.

Ár idején felülvizsgálat: 59 910 Ft

Bőr hosszú szárú női fűzős csizma Tamaris

A női fűzős magas szárú cipő természetes, kiváló minőségű anyagból készült. A bőrcsizma praktikus oldalsó cipzárral rendelkezik. A széles és alacsony sarok kényelmes, és kényelmes és biztonságos járást tesz lehetővé.

Ár idején felülvizsgálat: 32 451 Ft

Női fekete bokacsizma Kesi Nicci olcsón

A Kesi kényelmes női csizmái modernek és időtlenek. Kiváló minőségű és kényelmes öko szarvasbőrből készültek. A bokacsizma oldalt rugalmas betétekkel rendelkezik. Kényelmes és stabil talppal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 9 598 Ft

1 2 3 12

A csizma a legklasszikusabb téli cipő közé tartozik. Minden generáció körében népszerűek, és nem engedhetők meg sem hölgyeknek, sem uraimnak. Különböző formájúak lehetnek, az egyszerű, teljes bőrből készült alacsony csizmáktól kezdve a térdig érő magas extravagáns cipőkig. A többi cipőhöz hasonlóan a csizmák is az aktuális divatirányzatoknak vannak kitéve, így minden évben megtalálható egy kicsit más kialakítás, amely idővel rendszeresen visszatér a divat színterébe. Például a nyári perforált csizmák vagy a magas sarkú magas csizmák egyre nagyobb hangsúlyt kapnak.

Az anyagok a csizmák esetében is változhatnak. Legtöbbjük szintetikus és textil, amelyek meleg anyagok és nagyon hasonlítanak a valódi bőrhöz. Az ilyen cipők ára azonban jóval alacsonyabb, mint a bőröké. A csizma felülete csiszolható, sima vagy lakkozható. Az anyagkezelés módjától függően fényességük és általános jellemük is változik.