Férfi csizma

Férfi bőr bokacsizma

Élvezze az egyik legkevésbé kedvelt évszakot stílusosan és kényelmesen. Férfi alkalmi cipő. Gyönyörű, kiváló minőségű, rendkívül kényelmes. Alkalmi viseletre alkalmas. Ideális a városi stílushoz. El fogják végezni a munkát. Praktikus és funkcionális kiegészítője a formális öltözéknek.

Ár idején felülvizsgálat: 19 080 Ft

Férfi időtálló cipő fekete színben

Férfi komfort cipő DR. A MARTENS 1460 PASCAL ZIGGY kiemelkedik a kényelem és az időtlen design miatt. Örökké tartó cipők. A semleges fekete színű minőségi bőr férfi cipő tökéletes választás. Stílusosak és halhatatlanok.

Ár idején felülvizsgálat: 67 949 Ft

Bár elsőre furcsának tűnhet, az urak csizmát is viselhetnek! Alapvetően ezek szintetikus vagy valódi bőrből készült alacsony bokacsizmák, amelyek alkalmasak télire. Vannak, akik olyan elegánsak, hogy ünnepi és társasági alkalmakkor öltönybe is felvehetők. A legelegánsabbak a klasszikus fűzős és enyhén polírozott felületű férfi bokacsizmák. A mindennapi viselethez a csiszolt bőrből és szigetelt belső térből álló úgynevezett gazdák alkalmasabbak.

A férfi csizma a megkötés mellett oldalsó cipzárral is felszerelhető, ami sokkal könnyebben felveheti. A férfi csizmák speciális ága a chelsea bokacsizma, oldalán rugalmas gumival, amelyek szintén rendkívül elegánsak. A talpnak azonban nagy része van a teljes megjelenésben. Ha alacsony, hozzáadja az eleganciát, de ismét nem nyújt ilyen szigetelő tulajdonságokat. Másrészt a robusztus magasabb talp alkalmibbnak tűnik, viszont jól védi a lábakat a hidegtől.