Nyári csizma

Praktikus női bordó csillogó gumicsizma profilozott talppal

Hogyan birkózzunk meg a záporral, esővel jellemezhető zord őszi időjárással? Hogyan legyünk stílusosak esős időben is? Melyik cipőnek örülnél különösen egy zord, hideg, esős napon? A csizma egyedi választás. Itt egy klasszikus és időtlen dizájnban.

Ár idején felülvizsgálat: 12 860 Ft

Elegáns boka női piros csizma olcsó

Egyike vagy azoknak a hölgyeknek, akik imádják a cipőket, és több párral rendelkeznek? Akkor biztosan nem hiányozhat néhány jó minőségű és meleg csizma télire! Ezek a Jenny Fairy csizmák egy kincs! Minden divatrajongó és extravaganciára vágyó nő első látásra meg fogja szeretni, hiszen a cipő piros színe nagyon szokatlan szín.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

Elegáns boka női piros csizma olcsó

Ön is azok közé a hölgyek közé tartozik, akik imádják a cipőket, és több párral rendelkeznek? Akkor biztosan nem hiányozhat egy pár minőségi és meleg csizma télre! Ezek a Jenny Fairy csizmák igazi kincsek! Minden divatrajongó és extravaganciára vágyó nő első látásra meg fogja szeretni, mivel a csizma piros színe nagyon szokatlan. A Jenny Fairy márka újdonsága a bokacipők közé tartozik, bár a cipő nem sokkal nyúlik túl a bokán.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

Lila bokacsizma nőknek

JENNY FAIRY LS3460A-50 Barna bokacsizma 8,5 cm magas tűsarkúval.

Ár idején felülvizsgálat: 4 894 Ft

A nyári csizma az elmúlt években nagy sikert aratott. Rendkívül tisztességesek és fiatalosak. Ahhoz azonban, hogy teljes felvonulással viselhesse őket, meg kell kedvelnie legalább egy kicsit az extravagáns divatot, és hozzá kell adnia egy csepp bizalmat. Bennük, bárhová lépsz be, te leszel a figyelem középpontjában.

A nyári csizma általában gyenge szövetből vagy szintetikus bőrből készül, így a nyári hónapokban nem meleg. Gyakran lyukasztottak is, ami nagyon érdekes díszítési mód. A perforációknak köszönhetően a csizma ugyanakkor szellősebb, lélegzőbb és kényelmesebb. Találkozhat nyári csizmával sarokkal vagy anélkül, és különféle hosszúságban is. Néhány csizma akár térdig is ér. Tehát rajtad múlik, melyiket részesíted előnyben. És minek szokták ilyen csizmát viselni? Remekül mutatnak farmerszoknyákkal, fellángoló ruhákkal vagy akár capri nadrágokkal.