Gyerek csizma

Gyermek bőr téli csizma PEGRES

Bőrből készült téli csizma PEGRES mintás és csiszolt bőr kombinációjából. A csizma belülről cipzárral záródik, az elülső fűzővel szükség szerint beállítható a vádli térfogata. Belül textilszőrmével és a könnyebb száradás érdekében betétes, szigetelt talppal vannak bélelve. A cipő a Giraffe által tanúsított egészségügyi biztonsággal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Hátul fűzős gyermekcsizma

A rózsaszínű, fűzős hátú gyermekcsizma divatos és nagyon jó minőségű. Melegen tartják a gyermek lábát. Ezek az őszi/téli szezonra készültek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Lányok fekete szövet csizma Bugga B025

Lányok hőszigetelt gyermek téli csizmája membránnal – fekete. A csizma belseje kényelmes műszőrméből készült, kivehető talpbetéttel, így a lábad még a fagyos napokon is meleg és kényelmes marad. A lány hócipő oldalsó cipzárral záródik, az illeszkedő szegélyen dizájnos, egypontos húzózsinór található. A cipő megerősített sarokkal és orr-részekkel, valamint tömör gumitalppal rendelkezik. A csizma felsőrésze erős anyagból készült, amely víztaszító és szélálló, és alkalmas a magasabb hóviszonyokhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 7 476 Ft

Női széles sarkú csizma

A JENNY FAIRY csizma modern és időtlen dizájnban tartja melegen és szárazon a lábát az egész téli szezonban. A stílusos, piros színű alacsony csizma kényelmes, szélesebb, 6 cm magas sarokkal rendelkezik. A csizma hivatalos és alkalmi öltözékhez egyaránt alkalmas.

Ár idején felülvizsgálat: 6 228 Ft

A kis hölgyek megérdemlik a csizmát is, amelyet anyjuk visel. És ezért vannak olyan gyerekcsizmák, amelyek kizárólag kislányok dolga. A tervezők szorosan követik a divatirányzatokat, és a felnőtt csizmákat gyerekcipőkké alakítják. Ezek gyakorlatilag nem különböztethetők meg nagy változataiktól. Küllemük, kialakításuk és anyagösszetételük tekintetében hasonlóak. Így pontosan ugyanazokat a gyerekcsizmákat választhatja a lányának, mint saját magának.

A lánycsizmák sokféle változatban kaphatók. Az alacsony bokák ideálisak a hideg őszi napokra, míg a magas lánycsizmát és hótalpat biztosan értékelni fogja a lánya súlyos fagyok és hózáporok esetén. A strasszos, prémes vagy dekoratív csattal ellátott gyerekcsizma rendkívül stílusos ügy a mindennapi viselethez. Kiválasztásukkor azonban nem szabad megfeledkezni a cipők biztonságáról és tartósságáról. A gyermekcsizmákat ezért szigetelni kell, szilárd talppal, mintával és minőségi anyagokból.