CCC csizma

A CCC áruház csizmák széles választékát kínálja elfogadható áron és kiváló minőségben. A menüben megtalálhatók a térd fölé érő csizmák és a különböző színű, díszítésű és kivitelű alacsony csizmák. Ezek a csizmák azonban mindig kényelmesek, modernek és a legújabb trendeknek megfelelően készülnek. Ez megfelel az anyagválasztásnak is, amelyek többnyire természetes bőr, ökológiai bőr vagy szintetikus textilanyagok.

Természetesen kiválaszthatja a sarok méretét is – inkább csizmát ék, tűsarkú vagy esetleg széles sarkú? Választhat egyenes talpú csizmát is, ez csak rajtad és az Ön preferenciáin múlik. Nem kell tartania a tartósságtól és a tartósságtól. Minden csizma tökéletesen ellenáll az időjárás szeszélyének, nem fúj, és fagyos időjárása esetén kellemes melegben tartja a lábát. A CCC csizma egyszerűen ideális választás minden hölgy számára, aki tisztességes minőséget keres megfizethető áron.

Fekete női természetes bőr Lasocki csizma

Könnyű és kényelmes női téli csizma, 4,5 cm-es sarokmagassággal és 17 cm-es teljes magassággal.

Ár idején felülvizsgálat: 18 900 Ft

Modern magas csizma fekete és ezüst színben

A fekete és ezüst színű modern magas csizma első látásra elvarázsolja Önt. Eredeti tervezésű női csizma az őszi/téli szezonra. Kényelmet nyújtanak. Szexisek. Hozzáadnak a vonzerőhöz.

Ár idején felülvizsgálat: 13 900 Ft

Őszi stílusos magas csizma

A Jenny Fairy zokni bézs színben tökéletes az őszi szezonban. A stílusos, elöl hatásos fodorral ellátott magas csizma cipzárral záródik. Egy modern és időtlen modell, amely kiemeli az öltözködésed báját.

Ár idején felülvizsgálat: 12 500 Ft

Női rojtos csizma

A sötétbézs színű Jenny Fairy csizma első pillantásra megragadja a tekintetet. Kihagyhatatlanok. A női magas csizma vonzó, rojtokkal díszített kivitelben az őszi/téli szezonra készült. A csizma kényelmes, szélesebb, 4,5 cm magas sarokkal rendelkezik. A rögzítés egy rövidebb cipzárral van kialakítva a belső oldalon.

Ár idején felülvizsgálat: 12 500 Ft

Női magas fűzős csizma

Télen nem lehet nélkülözni őket. A megfelelő kiválasztásával számos előnyre tehet szert, kellemesebben élvezheti a telet, és ugyanakkor érdekes öltözékben nézhet szembe az új napokkal. Ezek a női magas csizmák tökéletesen megfelelnek erre a célra. Káprázatos dizájnnal. Biztosra vehető.

Ár idején felülvizsgálat: 18 017 Ft