Geox csizma

A Geox egy minőségi lábbeli olasz márka, amely innovatív és szabadalmaztatott technológiáiról híres. Elsősorban a szellőztető membránok és a perforált talpak ötletes rendszerén alapul, amelynek köszönhetően biztosítja a lábak tökéletes légáteresztő képességét, és egyúttal megakadályozza a nedvesség és a por behatolását a cipőbe. A Geox csizma kiváló választás, ha erősen izzad a lába, vagy gyakran mozog egyik amúgy meleg környezetből a másikba.

A Geox csizma széles színválasztékban és kivitelben választható. Mind a boka, mind a magas sarkú csizma népszerű. Leginkább természetes és szintetikus anyagok kombinációjából készülnek, míg a cipő teteje természetes bőrből, belül pedig szintetikus mikroszálból készül. Ez biztosítja a tökéletes megjelenést, a kivételes kényelmet és a kiváló tartósságot. Mindennap viselheti őket városi sétacipőként.

Női bőr munkavédelmi melles csizma Geox Bleyze Bleyze

A Geox női munkáscipő modern, időtlen, kényelmes. Természetes bőrből készült modell. A Geox Respira technológia egy speciális vízálló membránnak köszönhetően lehetővé teszi a nedvesség távozását az anyagon kívülre, ugyanakkor biztosítja a vízállóságot. A modell fűzős, oldalsó cipzárral záródó modell. A kényelmet fokozza az alacsony és széles sarok.

Ár idején felülvizsgálat: 56 644 Ft

Fekete női elegáns bokacsizma Geox

Készülj fel! Ne hagyja, hogy a hideg időjárás meglepje. Lépjen ki stílusosan, amikor az időjárás hűvösre fordul. Fogadjon egy minőségi, időtálló modellre. Az időjárásnak megfelelő cipők. Nem fognak csalódást okozni. Nem mennek ki a divatból. Kényelmesen fogod érezni magad benne. Benne leszel.

Ár idején felülvizsgálat: 39 990 Ft

Fekete női platform csizma GEOX ADRYA

Divatos női csizma Arya csattal a GEOX-tól.

Ár idején felülvizsgálat: 53 178 Ft