Lánycsizma

Minden fiatalabb és nagyobb lány le akarja másolni anyja megjelenését. Titokban kölcsönadják anyjuk cipőjét a cipősdobozból, amelyben aztán egy tükör előtt botorkálnak. Ezért nincs jobb lehetőség, mint megadni nekik a saját csizmájukat, olyan méretben, amely valóban megfelel nekik, és amely tökéletesen lemásolja a baba lábát!

Lánykorban nagy hangsúlyt fektetnek a cipők minőségére és anyagára. A baba lábát soha nem szabad deformálni. Télen ezért mindenképpen kényelmes lánycsizma van, amely védelmet nyújt a hideg és a nedvesség ellen. Számos változat közül választhat. Függetlenül attól, hogy hercegnőd a modern, ragyogó, elegáns bőrt kedveli, vagy esetleg szőrrel van szigetelve, mindenki kétségtelenül megfelel neki. Csak a megfelelő méretre és vízálló anyagra figyeljen, amikor kiválasztja. Ha a lánycsizma megfelel ennek a két kritériumnak, akkor a legjobbat nyújtja a lányának. A kislányod akkor felnőttkorban szívesen emlékszik az első csizmájára.

Jenny Fairy csizma lenyűgöző kivitelben

A robot sosem elég, ez nem kérdés. Ezt minden lány és nő tanúsíthatja. És vannak olyan modellek, amelyek elbűvölnek. Ez az egyedi kialakítású csizma mindenképpen ezek közé tartozik.

Ár idején felülvizsgálat: 13 230 Ft

Fekete csizma levehető fém díszítéssel

A divatos láncos zoknik modernek. Stílusos női csizma fekete színben, öko bőrből készült. A kontúros talp, a platform, az alacsony, széles sarok kényelmes és biztonságos járást tesz lehetővé. A csizma levehető fémlánc díszítéssel rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 20 690 Ft

Gyermek bőr téli csizma PEGRES

Bőrből készült téli csizma PEGRES mintás és csiszolt bőr kombinációjából. A csizma belülről cipzárral záródik, az elülső fűzővel szükség szerint beállítható a vádli térfogata. Belül textilszőrmével és a könnyebb száradás érdekében betétes, szigetelt talppal vannak bélelve. A cipő a Giraffe által tanúsított egészségügyi biztonsággal rendelkezik.

Ár idején felülvizsgálat: 8 308 Ft

Hátul fűzős gyermekcsizma

A rózsaszínű, fűzős hátú gyermekcsizma divatos és nagyon jó minőségű. Melegen tartják a gyermek lábát. Ezek az őszi/téli szezonra készültek.

Ár idején felülvizsgálat: 5 534 Ft

Lányok fekete szövet csizma Bugga B025

Lányok hőszigetelt gyermek téli csizmája membránnal – fekete. A csizma belseje kényelmes műszőrméből készült, kivehető talpbetéttel, így a lábad még a fagyos napokon is meleg és kényelmes marad. A lány hócipő oldalsó cipzárral záródik, az illeszkedő szegélyen dizájnos, egypontos húzózsinór található. A cipő megerősített sarokkal és orr-részekkel, valamint tömör gumitalppal rendelkezik. A csizma felsőrésze erős anyagból készült, amely víztaszító és szélálló, és alkalmas a magasabb hóviszonyokhoz.

Ár idején felülvizsgálat: 7 476 Ft

Zöld illatos bokacsizma sarokkal

Szereti az eredetiséget? Szeretné bővíteni cipőszekrényét egy érdekes cipőmodellel, amelyet gyakorlatilag minden évszakban használhat? Mit szólna nemcsak kiváló minőségű, de még illatos cipőkhöz?

Ár idején felülvizsgálat: 51121 Ft